Marvel Heroes

Onlinespelet Marvel Heroes är ett rollspel som funnits sedan 2013. David Brevik är en av de mest kända skaparna av spelet. Han har tidigare varit med och utvecklat flera stora speltitlar, men är främst känd 13926806257_4ee4bef197_cför att ha skapat Diablo och Diablo II. Det är gratis att ladda ner och börja spela, men det går att betala för att låsa upp karaktärer och annat senare i spelet. Spelet handlar om de välkända superhjältarna och skurkarna från Marvel comics. Bland de mest kända spelbara karaktärerna finns Iron Man, The Incredible Hulk, Spiderman, Wolverine, Thor, Ms. Marvel, Captain America och Deadpool, och det är bara att nämna några. Bland de gratiskaraktärer som är spelbara från första början finns Daredevil, Black Widow och en handfull andra kända ansikten.

Rädda världen med vänner

Grundstoryn i Marvel Heroes är att Dr Doom försöker ta över världen, och alla superhjältar behöver hjälpas åt för att stoppa honom och de småskurkar som står på hans sida. Det går att spela ensam eller med flera vänner och är h
elt gratis att ladda ner. Spelet är dessutom konstant under utveckling och det kommer nya uppgraderingar till karaktärerna och nya banor med jämna mellanrum.

Kom igång med spelet

Laddas ner direkt från deras officiella hemsida, installera på datorn och sedan är det klart att börja spela. På hemsidan finns även ett forum för att prata och diskutera med andra spelare, få hjälp om man fastnat med något i spelet eller bara för att hitta nya vänner att spela tillsammans med. För trots att det går utmärkt att spela själv så är det även ett socialt spel där man kan starta sin egen hjältegrupp tillsammans med några vänner och kämpa som ett team, en så kallad “super group”, för att rädda världen och bekämpa alla fiender som dyker upp i spelet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *