Heroes of the storm

”Blizzard Allstars” var länge arbetsnamnet på det spel som senare blev Heroes of the Storm och det avslöjar mycket om handlingen i spelet som Blizzard lanserade 2015. Blizzard har samlat hjältar och karaktärer från bland annat Starcraft, Diablo och Warcraft och placerat dem i ett massivt MOBA-spel (Multiplayer Online Battle Arena). Spelet är lika välgjort som man kan förvänta sig från en sådan stor tillverkare och är särskilt uppskattat av de som sedan tidigare har varit stora fans av Blizzards speltitlar och därför känner igen både karaktärer och miljöer som uppenbarar sig i Heroes of the storm.

Gratis att spela

Heroes of the storm är helHeroes_of_the_Storm_@_Gamescom_2014_(14768213318)_(2)t gratis att spela och det är därför enkelt att få med sig sina vänner och bekanta att spela tillsammans. Spelet innehåller microbetalningar för den som snabbare vill avancera, men det är alltså inget tvång. Microbetalningar är precis vad det låter som; små betalningar som är från några kronor och uppåt och som betalas smidigt direkt i spelet. Det går att låsa upp fler karaktärer, utveckla dem och lära dem nya färdigheter bara genom att spela tillräckligt mycket.

Spela tillsammans med vänner

Eftersom Heroes of the storm är ett multiplayerspel spelas det därför bäst tillsammans med vänner. Som tur är så går det alltid att hitta andra spelsugna på internet och spela tillsammans online. Det går att hitta nya vänner att spela med både i spelet, på spelets officiella forum eller andra spelsajter på internet. Fördelen med att spela tillsammans med vänner är dels att det blir roligare och mer socialt, men det går också snabbare att låsa upp nya karaktärer och annat i spelet och tillsammans tar man sig framåt i mycket snabbare. Detta kan komma extra väl till pass då spelet fortfarande med jämna mellanrum uppdateras och nya saker tillkommer och det går att upptäcka fler saker tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *